//

У Львові відбувся біблійний семінар для провідників біблійних гуртків

12-14 жовтня 2012 року в реколекційно-відпочинковому центрі Львівської архиєпархії УГКЦ, що в Брюховичах, на Львівщині, відбувся Біблійний семінар для провідників біблійних гуртків із різних регіонів України. Семінар із молитовним читанням Святого Письма провів о. Тарас Барщевський, бібліст, викладач Українського католицького університету. Про це повідомили у Катехитичній комісії УГКЦ.

 

Організаторами цього заходу є представники Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ і Катехитично-педагогічного інституту УКУ. У семінарі взяли участь представники із Київської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільсько-Зборівської архиєпархій, Коломийсько-Чернівецької, Сокальсько-Жовківської, Самбірсько-Дрогобицької єпархій, а також Донецько-Харківського та Луцького екзархату. Біблійний семінар проходив під назвою «Двері віри» і був присвячений Року віри, проголошеному Католицькою Церквою.

 

Програма семінару передбачала лекційні зустрічі, молитовне читання Святого Письма, перегляд фільмів на біблійну тематику. Крім того, учасники мали можливість прочитати та проаналізувати вибрані тексти Святого Письма, попрацювати в групах, брати участь у Божественній Літургії та Вечірні. Крім того, на семінарі був представлений план заходів біблійних читань із нагоди Року віри.

 

Департамент інформації УГКЦ