//

У Львові відбудеться IV Благодійний фольк-баль «Перелаз’»

28 травня в Українському католицькому університеті відбудеться IV Благодійний фольк-баль «Перелаз’». Це колоритна незабутня забава задля збору коштів на стипендії для кращих студентів УКУ.

 

Цього року святкову атмосферу балу творитимуть Марічка Бурмака та львівський гурт «Люди Добрі». Також на Фольк-балі буде спеціальна розважальна програма для дітей, вишукані смаколики, запальні народні танці та приємні несподіванки.

 

Долучитися до благодійності і, водночас, придбати цінні твори мистецтва зможуть учасники благодійного аукціону «Перелазу». Аукціонні лоти, серед яких живописні полотна, ікони та коштовні прикраси, є дарунками відомих митців, які таким чином підтримують УКУ. Окрім аукціону, гості Балю зможуть  стати учасниками лотереї та виграти цінні призи.

 

«Перелаз’» – це нагода зібрати благодійників УКУ і подякувати їм за підтримку українську молодь. Благодійники надають іменні та корпоративні стипендії талановитим студентам університету, або ж через особисту присутність на «Перелазі», долучаються до наповнення Стипендійного Фонду ім. Митрополита Андрея Шептицького.

 

Благодійний фольк-баль «Перелаз’» розпочнеться 28 травня о 17:30 у приміщенні Філософсько-богословського факультету УКУ (Львів, вул. Хуторівка, 35a).

 

Отримати перепустку на Баль або почути відповіді на свої запитання Ви зможете, зателефонувавши за номером: (097) 758-12-55, 240-99-48 чи безпосередньо завітавши в УКУ за адресою: вул. І. Свєнціцького, 17, офіс №311 (відділ розвитку).

 

Благочинна пожертва за «родинну» (сімейна пара чи пара з дітьми) перепустку на Баль – 1000 гривень,  перепустка на одну особу – 500 гривень.

 

Джерело: Департамент інформації УГКЦ