//

У Львові стартував новий проект для молоді «Духовні вікенди»

2 листопада у Львівській архиєпархії стартував новий проект для молоді «Духовні вікенди» на тему служіння молодої особи в Церкві та суспільстві. Особливим гостем на перших «Духовних вікендах» був Владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський, який звернувся до молодих людей з духовним словом.

 

«Бог творить нас різним, щоб ми могли доповнювати одне одного! Ми повинні вміти наслідувати Христа, прийняти свої обов'язки і тим самим служити іншим. Дуже часто ми, забуваючи, що носимо образ Божий, можемо кривдити свого ближнього вчинками чи словами. Якщо робимо зло, то воно повертається до нас, тому творімо добро - і воно повернеться нам сторицею», - закликав львівську молодь Владика Венедикт. «Щоб по-справжньому почати служити, потрібно найперше пізнати самого себе, - навчав молодих людей о. Олександр Ройко, реколектант «Духовних вікендів». - Кожен із нас є рабом Божим і за своєю природою має служити Йому, як добра дитина служить своєму батькові».

 

У перших «Духовних вікендах» взяла участь молодь з Галицького, Золочівського, Глинянського та Поморянського деканатів Львівської архиєпархії. Захід проходив у  форматі молитви та спілкування з духовними особами. Передбачається, що в межах таких вікендів з молоддю спілкуватимуться єпископи УГКЦ. Заплановано проведення близько п’яти «Духовних вікендів» на рівні Львівської архиєпархії.

 

Наступні «Духовні вікенди» відбудуться в грудні. Участь них можуть брати молоді люди з усіх деканатів Львівської архиєпархії.

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua