//

У Львові пройде Форум духовного відродження, присвячений Йосифу Сліпому

Завтра, 3 березня, у Львові пройде Форум духовного відродження, який присвячений пам’яті відомого українського релігійного діяча, Верховного Архієпископа Львівського, Митрополита Галицького, єпископа Кам’янецького Йосифа Сліпого.
 

«Нещодавно, 17 лютого, громадськість відзначила 120-ту річницю з дня народження Йосифа Сліпого. Ця історична постать внесла неоціненний вклад у розвиток української церкви, яка споконвіку слугувала духовною опорою та об’єднуючою складовою формування української нації», – повідомив секретар ради Вищих Настоятелів УГКЦ о. Роман Лагіш.

 

«До участі в заході ми запросили представників з числа українських політичних в’язнів та репресованих, громадян похилого віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі, а також представниць Всеукраїнської Ліги українських жінок. Окрім того, учасників заходу чекають сюрпризи, адже, опісля, запрошеним буде роздано тематичні подарункові набори до яких увійшли: брошура «Заповіт Й. Сліпого», аудіо книга «Біографічна довідка із цитатами особистих листів Й. Сліпого» та календар», – додала начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

 

Як повідомляє прес-служба ЛМР, подія включатиме спільний молебень у храмі Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії, що за адресою: вул. Івана Франка, 56, й розпочнеться о 15:00 год. Організаторами заходу є Постуляційний центр беатифікації і канонізації святих УГКЦ та управління соціального захисту Львівської міської ради.

 

Джерело: ЗІК