//

У Львівській архиєпархії засновано новий Католицький медіа-ресурс

З благословення Преосвященного владики Венедикта, єпископа-помічника Львівського, нещодавно у Львівській архиєпархії розпочав роботу новий Католицький медіа-ресурс. Цю медіа-бібліотеку можна відвідати за посиланням http://catholicobserver.org/. Працює новий інтернет-сайт на базі «Католицького оглядача», інформаційного порталу "Milites Christi Imperatoris", який інформує про життя Католицької Церкви у світі та в Україні, діяльність Вселенського Архиєрея та Глави УГКЦ, а також подає новини про ті події нецерковного життя, які мають вплив на життя католиків у світі та в Україні зокрема. Сайт також повідомляє і про переслідування та утиски християн некатолицьких віросповідань.

 

Медіа портал містить відео та аудіо файли актуальних подій діяльності Церкви, біографії єпископів, інтерв’ю із священнослужителями та ієрархами Церков, а також інші цікаві моменти з життя УГКЦ та Католицької Церкви загалом.

 

«Цей сайт покликаний донести до вірних Католицької Церкви в Україні та до наших заробітчан за кордоном основні події нашого церковного життя, та життя Вселенської Католицької спільноти. Особливо інформувати про найактуальніші та найцікавіші події. Сайт також старається у доступній формі донести до вірних нашої Церкви у який спосіб вони можуть вирішити свої потреби та проблеми пов’язані з духовним життям кожного вірного. Тут кожен вірний зможе почути голос рідної Церкви не виходячи із свого помешкання», - розповів керівник проекту о. Орест-Дмитро Вільчинський.

 

Прес-служба Львівської архиєпархії