//

У Києві в книгарні «Є» відбудеться презентація книги «Вівторки любив найбільше: розповідь про щоденне життя Йоана Павла ІІ"

Польський Інститут у Києві, Католицький Медіа Центр, Книгарня «Є» запрошують на презентацію українського видання книги Архієпископ Мечислава Мокшицький, Бригіда Грисяк «ВІВТОРКИ ЛЮБИВ НАЙБІЛЬШЕ: розповідь про щоденне життя Йоана Павла ІІ», яка відбудеться у п’ятницю 6 травня 2011р. о 11:00  у книгарні «Є»  в Києві.

Київ, вул. Лисенка, 3

(ст. м. «Золоті Ворота»)
Вхід вільний

 

учасники презентації:

Архієпископ Мечислав Мокшицький – Архієпископ, Митрополит Львівський РКЦ,

Єпископ Йосиф Мілян – Єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ,

Євген Сверстюк – письменник, публіцист, головний редактор газети «Наша Віра»,

Костянтин Сігов – директор Центру Європейських гуманітарних досліджень НаУКМА, директор видавництва «Дух і літера»,

модератор – Олена Бетлій

 

Книга - бесіда журналістки Бригіди Грисяк з Архієпископом Мечиславом Мокшицьким про щоденне життя Йоана Павла ІІ: як виглядав звичайний день Йоана Павла ІІ у Ватикані, що його розчулювало, що смішило, про що розмовляв із впливовими політиками, кому звірявся, які книжки читав, які пісні, насправді, любив співати, кого запрошував на свята, як зустрічав Новий рік і чому любив вівторки…

 

Коли заплющую очі, бачу, як одягає пелерину і виходить на терасу. Бачу, як зосереджено промовляє Розарій, як уночі в спальні за письмовим столом читає, як прогулюємося садами Кастель Ґандольфо...

Архієпископ Мечислав Мокшицький

 

Мечислав Мокшицький (нар. 1961 року) - Архієпископ, Митрополит Львівський і всієї України, доктор богослов'я (Папський університет святого Томи Аквінського - Анґелікум). Протягом дев'яти років (1996-2005) був особистим секретарем Йоана Павла ІІ. Висвячений на єпископа 29 вересня 2007 року Бенедиктом XVI.

 

інформація: Польський Інститут у Києві (044) 2880304 – Ольга Клименко,
Книгарня «Є» (066)1741195 – Оксана Щур

 

Джерело: Католицький медіа-центр