//

У Києві проведуть майстер-клас з писанкового мистецтва

21 лютого о 13.00 в рамках Всеукраїнського фестивалю писанок відбудеться загальний майстер-клас зі створення писанки для київських шкіл, вчителів образотворчого мистецтва та просто всіх бажаючих за адресою вул. Лаврська, 16, культурно-образотворчий центр «Майстер-клас». Вестиме його відома народна майстриня Оксана Білоус.

 

Нагадаємо, що з 15 березня в Україні стартує Всеукраїнський фестиваль писанок. Організатори:  ГО “Столичні Ініціативи” та “Країна Мрій”. За умовами фестивалю буде проведений конкурс — на найкраще оформлення писанки серед шкіл.

 

Кожна робота з’явиться на своєрідній виставці під відкритим небом — у сквері перед театром ім. Франка.  Незвичайна експозиція відкриється 15 квітня і триватиме протягом 3-х місяців. Переможців конкурсу писанок визначатимуть до 30 квітня 2012 року.

 

Голова журі Анжеліка Рудницька та директор фестивалю писанки Людмила Кулік з командою майстринь обиратимуть три найкращі індивідуальні роботи, автори яких отримають “iPad 2”, за переможні колективні роботи школи виграють підписку на безлімітний Інтернет протягом року.

 

Довідки за телефоном: 253-99-77

Світлина parad-vyshyvanok.com.ua
Джерело:rukotvory.com.ua