//

У Китаї став доступним біблійний додаток для смартфонів

Китайське видання YouVersion допомагає поширювати Біблії серед користувачів стільникових телефонів в Китаї.
Торік продаж смартфонів в Китаї досяг 30 мільйонів. Додатки, які можуть завантажуватися з Інтернету в телефон, стали надзвичайно популярними серед молоді і дорослих.

 

Додаток YouVersion дозволяє користувачам завантажувати всю Біблію в смартфон, богослови бачать в цьому можливість для поширення Біблії серед молодого покоління китайців.

 

Ефективність поширення Біблії в Китаї залишається гаряче обговорюваною темою.
Державні церкви стверджують, що випуск Біблій в країні в даний час покриває потреби в Письмі 16-ти мільйонів християн в Китаї. Кожного місяця Amity Printing Co., єдина в країні компанія, що друкує Біблії, випускає 1 мільйон екземплярів Письма.

 

Проте, інші вважають, що реальне число християн більше 100 мільйонів, що означає, що Біблій далеко не достатньо. Крім того, поступає інформація від хатніх церков, що Біблій недостатньо, особливо в бідних сільських районах.

 

Багато вірних, що живуть за кордоном, згідні, що біблійна неписьменність залишається проблемою серед віруючих і невіруючих в країні з населенням більше 1,3 мільярда чоловік.
YouVersion – це ідея LifeChurch.tv, однієї з 10 американських найбільших церков. YouVersion була завантажена більше 11 мільйонів разів на більше ніж 20 мовах, на 9 різних програмах.

 

У грудні минулого року творці YouVersion в співпраці з китайськими розробниками Jidutu-wiki випустили китайськомовну версію додатку. І навіть при цьому поточне китайське видання YouVersion на блозі організації залишається у фазі доопрацювання.

 

Але і в такому стані, на думку місіонерів, додаток є знахідкою для багатьох людей.

 

За матеріалами CNL-NEWS