//

У храмі УГКЦ міста Хмельницького розпочалися онлайн-трансляції недільних Богослужінь

У храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, що в Хмельницькому, 4 березня 2012 року відбулася перша онлайн-трансляція недільної Літургії. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького деканату УГКЦ.

 

Під час інтернет-проповіді до недільного Євангелія о. Іван Данкевич, парох храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, роздумував над питанням посту Ісуса Христа. «Після Хрещення Син Божий постив у пустелі, щоб зустрітися із своїм творінням - людиною, щоб знайти кожного з нас і запросити йти за Ним, - розповідав священнослужитель. – Коли сформувалася громада апостолів,  учні  запитали в Ісуса, що вони отримають за те, що підуть за Ним, адже покинули свої домівки, роботу, сім'ї. Він запевнив їх, що сторицею віддасться їм це у майбутньому». Проповідник наголосив, що час посту є виправленням наших доріг відповідно до заповідей Христа, адже Він сіє у кожній душі насіння, а ми повинні його прийняти і дати добрий плід.

 

Цю недільну Службу Божу супроводжував спів хористів. На переконання о. Івана, завдяки інтернет-трансляції недільних Богослужінь до молитви зможуть долучитися хворі люди й ті, хто знаходиться далеко від дому чи закордоном.

 

На сайті Хмельницького деканату УГКЦ тепер можна також подати прохання за здоров'я, упокій, на всяке прошення, скласти пожертву, відчувши в такий спосіб свою присутність на Службі Божій.

 

Департамент інформації УГКЦ