//

У Кастель Гандольфо відбудеться виставка книг Бенедикта XVI

 З нагоди візиту Святішого Отця до Німеччини, який відбудеться 25 вересня 2011, німецьке видавництво "Herder" в співпраці з Ватиканським видавництвом організувало виставку книг Папи Бенедикта ХVI, що перекладені багатьма мовами світу.

 

Унікальну виставку 15 вересня представлять Святішому Отцеві в літній резиденції римських первосвящеників в Кастель Гандольфо, а потім 16 вересня – всім зацікавленим у Ватикані та нарешті 24 вересня в офісі видавництва «Herder" в Фрібурзі. В експозиції представлені близько 600 перекладів книг Папи, зроблених в 25-ти країнах світу. Уперше в одному місці можна побачити румунський переклад книги Папи "Сіль землі", китайський "Бог і світ", разом з оригінальними монографіями кардинала Йозефа Ратцінгера.

 

Директор Ватиканського видавництва Джузеппе Коста сказав, що для нього є великою радістю представити відвідувачам виставки таку велику кількість книг, перекладених багатьма мовами світу, на різні близькі Папі теми. "Для нас також буде великою радістю показати Святішому Отцю цю виставку 15 вересня в Кастель Гандольфо", – сказав Джузеппе Коста.

 

За матеріалами www.radiovaticana.org