//

У інтернеті з'явився молитовний аналог Твіттера

Тепер у християн з'явився онлайн інструмент, де можна повідомляти один одному важливу інформацію, ділитися молитовними потребами - і робити це стало набагато простіше.

 

Prayter.com - це молитовна стіна, де кожен християнин може поділитися молитовними потребами, новинами з особисто життя, інформацією про служіння, підбадьорити братів і сестер, наставляючи цитатами з Біблії.

 

Кажу мовою Інтернету, «Прейтер» - це мікроблоггінговий сайт, де люди могуть писати короткі повідомлення, читати блоги інших вірних, які приймають активну участь у групі. Ресурс,який по функціях схожий на популярну мережу мікроблогів «твіттер», але головна його відмінність у тому, що він не є каналом для маркетингового просування чого-небудь, а особистою молитовною стіною, яка доступна тільки вам і вашим друзям.

 

На сайті можна розміщувати короткі повідомлення, які називаються прейтери. Розмір одного прейтера може становити до 140 символів, що цілком достатньо, щоб викласти важливі думки.

 

На сайті нема кнопки Like, замість неї є кнопка «Я молюсь». Ви може натискати на неї кожен, коли вирішите молитися за визначену потребу. Людина, що розмістила молитовну потребу, отримає повідомлення про те, що ви молитеся за неї. Також можна бачити список людей, які погодилися молитися за цю ж потребу. Коли Бог відповість на прохання вашого друга, то він може натиснути на другу кнопку «Відповідь отримано». Всі, хто молилися в цьому наміренні, отримають повідомлення, що їх молитва почута і відповідь отримано.

 

На ресурсі є можливість створювати молитовні групи для конкретних цілей і певного кола людей. На сайті можна створити три види груп: публічна, приватна і прихована.

 

Сайт інтегрований з Фейсбуком і Твіттером, тому ви може писати прейтри і, по бажанню, відображати їх на Файсбуці і Твіттері. Крім того, користувачі можуть запросити своїх друзів з Фейсбуці приєднатися до вас у Прейтері.

 

За свідченням багатьох людей і груп, Прейтер дуже зручний і простий у використанні. Прейтер допоможе вам заощадити час і досягти ваших друзів набагато швидше.

 

За матеріалами: Релігія в Україні