//

У готелі, що належить Московській патріархії, можна зробити аборт і відновити невинність

Зробити аборт і відновити цноту можна в медичному центрі «Альтернатива», що діє на території готелю «Данилівська» при Свято-Даниловому монастирі РПЦ МП у центрі Москви. Кілька кроків від готелю – офіційна резиденція патріарха Кирила (Гундяєва) і Відділ зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату.

 

«Якщо склалося так, що народження дитини ніяк не входить у Ваші плани, необхідно звести наслідки переривання вагітності до мінімуму», – йдеться на сторінці медичного центру на території готелю «Данилівська», присвяченій абортам і екстреному перериванню вагітності. Там же пропонують хірургічні й нехірургічні методи переривання вагітності та вказують, що аборт – «це завжди гормональний стрес для організму».

 

Відновлення цноти на сайті центру пропонують як одну з послуг естетичної та інтимної хірургії. На сайті зазначено, що «праматір’ю» цієї операції можна вважати богиню кохання і краси Афродиту, яка регулярно пірнала в спеціальну купальню, «звідки виходила на берег знову цнотливою дівою».

 

Готель «Данилівська» був побудований «для прийому подорожуючих» в охоронній зоні Свято-Данилівського монастиря 1988 року, до 1000-річчя Хрещення Русі. Над головним входом готелю розміщені емблеми патріарха Кирила і вказано, що готель належить Московській патріархії.


У готелі проводять конференції РПЦ МП і приймають делегації та гостей з властивим для Росії хлібосольством, – йдеться на сайті готелю. Конференц-зала «Данилівської» прикрашена емблемою патріарха і багатьма іконами.

 

На сайті готелю, у розділі «Послуги», крім медцентру «Альтернатива», гостям пропонують також сауну і бар з більярдом.

 

За матеріалами portal-credo.ru