//

У Глинянському деканаті розпочато місії тверезості

Місяць травень – час, протягом якого, вірні УГКЦ в особливіший спосіб виявляють свою вірність  та любов Пресвятій Богородиці. Для Глинянського деканату Львівської Архиєпархії цей місяць розпочався ще іншою знаковою подією. 7 травня 2012 року в часі деканального соборчика  священикам  даного протопресвітерату працівниками підкомісії “За тверезість життя” була представлена концепція розвитку руху тверезості на парафіях.

 

Початком даного руху завжди є місії тверезості, що розпочинаються Божественною Літургією в часі якої вірним кожної парафії представляється “Золота Книга Тверезості”, як духовна поміч у подоланні недуги пияцтва рідних та близьких. Також проводиться профілактично-превентивний семінар «Алкоголь та правда про нього» для старшокласників у школах. На кінці відбувається зустріч із працівниками сільської ради, в часі якої, відбувається ділення досвідом, як на місцевому рівні, влада може впливати на процес утвердження  місцевої громади у чесноті тверезості.

 

10 травня 2012 працівники підкомісії “За тверезість життя” о. Юрій Дрізд, диякон Андрій Павлів та п. Р. Прочко з такими місіями відвідали парафії с. Митулин та с. Перегноїв Глинянського деканату Львівської Архиєпархії.

 

Повідомив о. Юрій Дрізд,
Голова підкомісії «За тверезість життя» Львівської Архиєпархії

Джерело: www.ugcc.lviv.ua