//

Туристів в Ізраїлі скерують "слідами Діви Марії"

З метою збільшення в'їзного туристичного потоку віруючих і розвитку інфраструктури місць, які є святими для християн, Ізраїль представив новий паломницький маршрут "Слідами Діви Марії".
 

Як розповіли в Міністерстві туризму Ізраїлю, в новий маршрут входять екскурсії, що доповнюють класичний маршрут "Слідами Ісуса Христа". В ході екскурсії учасники матимуть нагоду відвідати місця, де Діва Марія жила і подорожувала з Ісусом, включаючи місто Ціппорі в Галілеї, де вона з'явилася на світ, повідомляє РИА "Новости".
 

У Назареті паломники зможуть побачити колодязь Марії, з якого вона пила і давала воду Святому сімейству. Передбачаються і відвідини печери Ілії, яка вважається місцем відпочинку Святого сімейства по дорозі з Єгипту, церкви Богоматері Ковчега Завіту в Абу-гош, а також Ейн-Карема - батьківщини святого Івана Предтечі, місця, в якому Марія побувала зі своєю двоюрідною сестрою Єлизаветою, коли вони обоє були вагітні.
 

Йдучи маршрутом, туристи і паломники зможуть прийняти участь в семінарах з гончарного ремесла, сільського господарства, традиційної кулінарії і ткацької справи.
 

Джерело:

http://www.newsru.com/religy/14jan2011/spuren.html