//

Троє найкращих студентів-журналістів УКУ отримають академічні стипендії

Три академічні стипендії отримають найкращі студенти, які навчаються на магістерській програмі журналістики Українського католицького університету. Для підтримки у навчанні талановитих молодих людей УКУ Міжнародна фундація Тетяни та Омеляна Антоновичів заснувала третій нерухомий фонд на суму 100 тис. доларів. Стипендія покриватиме оплату за навчання, проживання та харчування студентів.

 

Нова стипендійна програма почне діяти з наступного навчального року. Та вже цього року Фундація виділила кошти на три стипендії студентам-журналістики зі Львова, Херсона та Теребовлі, які покриють половину вартості навчання. «Фундації Антоновичів імпонує, що на журналістиці навчаються студенти з усієї України, – зазначив перший проректор УКУ Тарас Добко. – Третій стипендійний фонд створений саме для надання стипендій студентам журналістської програми Університету».

 

Перший нерухомий фонд на суму 75 тис. доларів започаткований 2008 року для стипендійної підтримки талановитих студентів УКУ. У 2010 році Фундація заснувала другий нерухомий фонд на суму 40 тис. доларів. Ці кошти призначені для підтримки праці студентів соціальної педагогіки як волонтерів з дітьми-сиротами.

 

Джерело: Прес-служба УКУ