//

Триває підготовка до проведення конкурсу образотворчого мистецтва в’язнів «Переображення Господньою Любов’ю»

 Триває підготовка до проведення конкурсу образотворчого мистецтва в’язнів «Переображення Господньою Любов’ю».

 

Надходять заявки нових учасників та опрацювання їхніх прохань про сприяння матеріалами. На 7 заявок доброчинцями вже надіслані комплекти (бісер, фарби, пензлі, тощо). 21 заявка учасників, що залишається в потребі сприяння матеріалами, виставлена у фейсбуці.

 

Очікуємо надходження додаткових прохань учасників про підтримку їх творчих задумів. Національна спілка художників України заявила про посильне сприяння та участь художників у процесі допомоги в’язням.


Ми вступили у період активізації потенціалу служіння волонтерів для найбільш повного сприяння в’язням в участі у цій мистецькій події. Відбулася зустріч з обновлянами. Планується робоча зустріч з волонтерами пенітенціарного душпастирства УГКЦ 17 травня.

 

Протягом лютого-травня. Відбулася серія робочих зустрічей для пошуку експозиційного залу для проведення виставки-конкурсу. 15 травня остаточно визначено, що виставка-конкурс образотворчого  мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю» відбудеться у серпні-вересні цього року у Музеї Івана Гончара!

 

Музей особливо люб’язно відкрив свої двері для виставки.

 

Дякуємо директору музею Петру Івановичу Гончару, заступнику директора Ігорю Володимировичу Пошивайлу та сприянню Василя Володимировича Вовкуна (режисера і екс-міністра культури України)!

 

Триває підготовка конкурсу. Нинішній стан речей такий, що з Призового фонду зможемо винагородити лише 3 призерів. Внесіть свою лепту, також поширте ідею конкурсу.

Запрошуємо Вас посприяти процесу реінтеграції наших співгромадян,
що опинилися у місцях позбавлення волі

Пожертвуйте 20 / 50 / 100 / 200 / 500 грн.

на рахунок:

Благодійний фонд «Карітас-Київ»
Код ЄДРПОУ 21477781
Відділення Показати більше...

8 у м. Києві ЦФ ПАТ ”Кредобанк” в м. Києві,
МФО 325365
р/р 2600301299143.
З вказівкою – благодійна пожертва


... або на картку в Приватбанку: N 4405885811621835

Триває збір коштів до Призового фонду Всеукраїнської виставки-конкурсу мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю».

Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви спільно з БФ «Карітас-Київ» у співпраці з Державною пенітенціарною службою України проводить у серпні 2013 року Всеукраїнську виставку-конкурс мистецьких робіт в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю».

Всеукраїнський конкурс, присвячений Ювілею Хрещення Руси-України, що відкриється у Києві 11 серпня 2013 року під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава, Верховного Архиєпископа Києво-Галицького, буде нагодою для здійснення національного відбору 50 робіт на Міжнародний Конкурс образотворчого мистецтва ув'язнених та засуджених. Розмір призового фонду та винагород авторам залежатиме від пожертв, зібраних організаторами в Україні, тому будуть оголошені не пізніше 19 серпня 2013 року. Переможці серед неповнолітніх визначатимуться окремо від дорослих.

Контакти:священик Костянтин Пантелей Керівник Відділу Курії УГКЦ
з душпастирства у пенітенціарній системі України
Тел. 098 422 92 21, e-mail: panteley@ukr.net

 

Джерело: http://prison-pastoral.blogspot.com