//

Тисячі Біблій доставлено в Китай

Деякі говорять, що важко доставити Біблії в деякі частини Китаю, і єдиний спосіб ввезти їх в країну - контрабандний. Тим не менш, інші кажуть, що якщо діяти через відповідні канали, в тому числі через зареєстровану церкву, ви можете розподіляти Біблії без проблем, повідомляє CNL-NEWS з посиланням на Christian Telegraph MNN.

 

Президент служіння «Біблії для Китаю» Венделл Ровенстайн каже, що вони вибирають легальний шлях. «Наше бажання - бути якомога чеснішими і діяти тільки через відкриті і легальні канали, які існують в Китаї».

 

Ровенстайн каже, що «Біблії для Китаю» обрали роботу з легальними церквами. «Деякі називають їх зареєстрованими церквами. Це Китайська Християнська Рада, там є Бюро з релігійних справ. Ми працюємо через них і через своїх партнерів в Росії ».

 

Ровенстайн недавно повернувся з провінції Хунан. «Я їздив на Кокосовий острів роздавати Біблії. Там ще не було нікого з Бібліями. Наша команда з чотирьох чоловік проконтролювала розподіл 8000 Біблій по церквах ».

 

Тоді як Біблії доступні в Китаї, багато людей у сільській місцевості не можуть собі їх дозволити. «Дайте їм Боже Слово. Нехай Боже Слово буде написано у них на серці і встановлене Богом, який говорить через Своє Слово. І я вірю, що помісні церкви зміцняться », - вважає Ровенстайн.

 

Служіння «Біблії для Китаю» планує в цьому році ще дві розподільних поїздки.