//

Тепер можна купити он-лайн такі шкарпетки, як в Папи

Шкарпетки від папського кравця тепер доступні в інтернет-магазині

 

Сім’я Ґаммареллі (Gammarelli) ще з 1798 року вбирає у своєму маленькому магазинчику в Римі пап, кардиналів, єпископів і священиків.

 

Тепер онлайн-продавець “Mes Chaussettes Rouges” (Мої червоні шкарпетки) з осідком у Парижі пропонує для загалу частинку стилю від Gammarelli.

 

Власник фірми “Mes Chaussettes Rouges” Вінсент Метцґер розповів, що вперше побачив такі шкарпетки на початку 90-их на французькому прем’єр-міністрі Едуарді Балладурі і вони йому дуже сподобались. «Я дізнався, що шкарпетки від Gammarelli можна купити лише в Римі» - зазначив він. Разом з товаришем вони купили велику кількість шкарпеток від Gammarelli і влітку 2009 року почали бізнес, продаючи їх своїм знайомим.

 

Пан Метцґер також розповів: «Ми побачили нагоду для вдалого бізнесу і повернулись до Риму. Там впродовж трьох днів ми проводили переговори та уклали контракт».

 

Крім магазину Gammarelli за Пантеоном в Римі, “Mes Chaussettes Rouges” є єдиним ліцензійним продавцем товарів від Gammarelli.

 

 

Шкарпетки від Gammarelli виготовляються як релігійний одяг, тому вони є лише червоного (для кардиналів), пурпурового (для єпископів) і чорного (для священиків) кольорів. Папа носить білі шкарпетки, тому “Mes Chaussettes Rouges” пропонує білі шкарпетки лише для спецзамовлень.

 

“Mes Chaussettes Rouges” працює для покупців певного типу – вони їх називають «Мужчина Gammarelli» - котрі відзначаються справжніми чеснотами та цінують в житті найменші речі.

 

За матеріалами The Catholic Herald