//

Талісмани, маятник, Гаррі Поттер – конференція про духовну небезпеку

Найвідоміший польський демонолог о. Александр Посацкі візьме участь у конференції «Сучасні духовні небезпеки», яка відбудеться в суботу, 8 грудня, в місті Єдльні. Тут можна буде довідатися, які загрози приносять акупунктура, талісмани, маятник, каббала, йога, читання книжок про Гаррі Поттера.


Організатори конференції зазначають, що сьогодні модні практики пов’язані з магією, наприклад, виливання воску, носіння червоної нитки навколо зап'ястя або червоної кокарди, прокльони, закляття – свідомо чи ні вони відкривають людей на пастку злого духа. Носіння талісманів, перснів атлантів пов'язане з окультизмом.


Символи, якими часто себе "прикрашають" навіть несвідомо, стають знаками, які відкривають на дії злого духа, зазначають організатори – Товариство SUMUS, яке працює у сфері євангелізації. Найбільш уразливими є діти, несвідомо вони можуть відправити повідомлення з прокльонами до своїх друзів. Вони грають у ворожіння або викликання духів з нагоди андріївських вечорниць та Хеллоуїну. Потрібні знання та повна свідомість дорослих, щоби захистити дітей від окультних практик.


Лекції проведе о. Олександр Посацкі, який говоритиме про окультизм у масовій культурі. Також заявили про свою участь екзорцист о. Славомір Плуса, експерти з індуїзму сестра Міхаела Павлік та фахівець духовних небезпек Анджей Вронка і письменниця Малгожата Навроцька. Свідчення про те, як діє темна сторона, розповість колишній біоенерготерапевт Кшиштоф Зєльскі, а також Лешек Доковіч, продюсер, режисер знаменитих фільмів «Дух» та «Я є».

 

За матеріалами: ekai.pl