//

Свідчення про вислухані молитви за заступництвом Івана Павла ІІ

Напередодні беатифікації Івана Павла ІІ появляються щоразу нові свідчення про вислухані за його заступництвом молитви і прохання:

 

Ґленн, Філіппіни: В лютому 2005 року в мене була фінансова криза через те, що я втратив роботу. Я був продавцем..... Коли я дивився новини на каналі CNN, то дізнався, що папа Іван Павло II помирає, в той час мені було дуже сумно,і я тихо молився.....коли він помер 2 квітня 2005 року, я заплакав і молився до нього, щоб він допоміг мені знайти іншу роботу.....і вже через 5 днів моя молитва була вислухана і я отримав роботу закордоном, чого навіть не очікував.....Я дуже вдячний йому, і кожного дня молюся до нього в подяці..... бо зараз я в набагато кращому становищі, ніж був до того

 

 

Керол Портер, США: Мій син був хворий і більше року страждав від болю. Я довго за нього молилась. Потім я почала молитись до  Івана Павла ІІ, і вже через 2 тижні мої молитви були вислухані. Моєму синові вже набагато краще. І вся наша сім’я дійсно відчуває благословення.

 

 

Анонімно: Я молилась до Святішого Отця за швидке одужання моєї матері після операції на коліні. Зараз вона почувається так, ніби ніколи і не було операції! Дуже дякую, Кароль Войтила.

 

 

Френк, Філіппіни: Я молився до Івана Павла II за зцілення моєї дружини. Вона близько місяця страждала від постійної кровотечі. Ми обоє переживали через це. Лікар сказав, що причин могло бути дві: гормональний дисбаланс або рак. Дружина поїхала на обстеження, а я молився до Івана Павла ІІ за її зцілення. Прийшли результати. Це не був рак. Ми дякуємо Господу за Івана Павла ІІ.
 

За матеріалами: karol-wojtyla.org