//

Суспільні Дні УГКЦ у дитячих лікарнях Києва

Під час Суспільних Днів УГКЦ у хірургічному та ортопедичному відділеннях Першої Київської Дитячої Міської Лікарні по вул. Богатирській було проведено Акція Солідарності з дітками та надано допомогу у вигляді медикаментів та подарунків потребуючим. Відповідальним за проведення цього заходу був о. Віталій Воєца, який несе своє капеланське служіння у каплиці Преподобного Агапіта Печерського цієї лікарні.

 

Насамперед на прохання лікарів та працівників відділення були закуплені та переданні у необхідній кількості медичні засоби, а саме: бинти, катетери, шприци, лейкопластирі, розчини зеленки, розчини перекисі водню, медичні рукавички тощо…

 

До відділення постійно поступають діти з різних регіонів України, котрі є з багатодітних родин, сироти, чи на пів сироти. Батьки або опікуни таких дітей не завжди можуть собі дозволити навіть недорогі ліки. Співпраця Церкви та персоналу лікарні власне і полягає на тому, щоб спільно виявляти таких дітей і надавати їм безкоштовно усі потрібні медичні засоби, щоби бодай частково полегшити їх побут та лікування!

 

Джерело: www.ecumenism.com.ua