//

Студенти програми Інституту лідерства та управління УКУ отримають кошти на реалізацію власних проектів

Інститут лідерства та управління УКУ відкриває новий навчальний рік на програмі управління неприбутковими організаціями. Прийом документів триватиме до 20 вересня.

«В Україні наша програма є чи не єдиною комплексною програмою з управління неприбутковими організаціями, у якій враховані всі аспекти менеджменту, а тренінги і лекції поєднані з практичною діяльністю. У нас також  можна отримати кошти на реалізацію власного проекту», – розповідає директор Інституту Наталя Мисула.


Викладатимуть на програмі відомі експерти, зокрема Євген Глібовицький, Руслан Краплич, Олександр Вінніков, Ґай Камарата, Володимир Турчиновський, Чарльз Ньюбекер та інші представники бізнесу і громадського сектору.

 

«Ми пропонуємо нашим студентам зовсім іншу навчальну атмосферу, взаємостосунки між групою та викладачами, – наголошує керівник Інституту. – Таким чином, Інститут робить свій внесок у формування лідерів та кваліфікованих менеджерів для неприбуткового сектору України, спираючись на міжнародні стандарти управління та етики».

 

До компонентів програми входять три академічні модулі (по два тижні кожен), вивчення управлінського досвіду успішних неприбуткових організацій України, розробка власного бізнес-плану та можливість отримати фінансування для реалізації проектів, відкриті лекції відомих міжнародних експертів з неприбуткової сфери, підсумкова конференція з питань управління неурядовою організацією.

 

Програма розрахована для керівників неприбуткових організацій, відповідальних за окремі напрямки в організації, особам, які займаються активною громадською діяльністю, менеджерам проектів, тренерам з управління та організаційного потенціалу.


Детальніше про курси, викладачів та умови вступу на www.management.lviv.ua.

 

Джерело: Прес-служба УКУ

(на фото учасники літньої тренерської Школи УКУ)