//

Стації Хресної Дороги ВДМ у Мадриді (відео)

19 серпня в рамках Всесвітнього Дня Молоді у Мадриді відбудеться Хресна Дорога, стації якої представляють Страсті Христові. Молитва розпочнеться о 19:30 на Plaza de Colón, пройде через Paseo de Recoletos до Plaza de Cibeles.


Для цієї Хресної Дороги приготували 15 скульптур з 12 різних міст Іспанії. Найстаріші зображення походять ще з 17 століття і мають велику художню, культурну та історичну цінність. До речі, їх вперше вивезуть за межі міста, в якому вони розташовані.


Для того, щоб захистити фігури він впливу погоди, кожну з них розмістять під навісом. Кронштейни будуть червоного і білого кольорів. А ззаду них буде написаний текст з Євангелія.


Очолить молитву Хресної Дороги Святіший Отець Бенедикт XVI разом із Архиєпископом Мадриду, кардиналом Антоніо Марія Руко Варелою. Група молоді з 15 країн нестимуть Хрест Паломників. який є символом ВДМ. Цих 15-ьох представників обрали з тих країн, де Церква зараз стоїть перед багатьма викликами. Група зупинятиметься біля кожної стації, щоб промовити коротку молитву, яку підготували монахині з Севільї.


Хід Хресної Дороги завершиться молитвою перед зображенням Богородиці Самотності з Севільї.


За матеріалами Romereports.com