//

Співпраця між факультетом суспільних наук Папського Університету Анджелікум та Комісією УГКЦ Справедливість і Мир

Декан факультету суспільних наук с. Гелен Альфорд та голова Комісії Михайло Мельник обговорили майбутню співпрацю у галузі організації курсів із Соціальної доктрини Церкви для священиків та для суспільно-політичного виховання молоді.


Вже з наступного року Факультет надасть 3 стипендії для семінаристів Папських колегій в Римі для   навчання на програмі «Менеджмент організацій неприбуткового сектору». Дана навчальна програма складається з цілого ряду дисциплін, які повинен знати менеджер неприбуткового сектору для ефективного управління організацією, в період, в якому програмування, структури управління та системи звітності повинні бути здійснені з великою обережністю.
Метою програми є формувати лідерів та кваліфікованих менеджерів для неприбуткового сектору України, спираючись на міжнародні стандарти управління та етики. Вивчення курсу "Менеджмент управління неприбуткової організації" покликане підготувати лідерів до самостійного, творчого і дієвого вирішення практичних питань управління неприбутковою організацією.


Вивчення даного курсу має допомогти семінаристам у засвоєнні теоретичних основ менеджменту, правових засад діяльності неприбуткової організації, а також в оволодінні професійними вміннями в сфері планування діяльності неприбуткової організації та використанні різноманітних форм організації управління неприбутковими організаціями.
За більш детальною інформацію стосовно отримання стипендії просимо звертатися у секретаріат Комісії УГКЦ Справедливість і Мир.


Контактні дані:
E-mail: jpc@ugcc.org.ua


Секретаріат Комісії УГКЦ Справедливість і Мир