//

Солдатський вертеп виступив для дітей-сиріт

16 січня військовий вертеп, в якому брали участь солдати роти матеріально-технічного забезпечення Академії сухопутних військ завітав із різдвяними привітаннями до дітей-сиріт, вихованців дитячого будинку сімейного типу, що у місті Бібрка Перемишлянського району. (ФОТОРЕПОРТАЖ).

 

У згаданому вище будинку, котрим опікуютья сестри-монахині Пресвятої Родини проживає 9 діточок, котрі не мають батьків, або ж їхні батьки позбавлені батьківських прав. Діє сиротинець протягом чотирьох років.

 

Новорічне дійство у виконанні солдат принесло багато радості для малечі, яка й сама знає багато різдвяних колядок, які також виконувала перед військовою аудиторією в Академії сухопутних військ на саме Різдво Христове. Солдати приготували солодкі подарунки для дітей, які роздали по завершенні свого виступу, що ще більше потішило дітей.

 

Перебуваючи у дитячому будинку, гості ознайомились із умовами проживання його малих мешканців. Діти розповіли про свій щоденний розпорядок, про своїх вихователів, для багатьох це була чи не перша нагода у житті безпосередньо поспілкуватись із людьми в погонах.

 

Для солдат відвідини дітей-сиріт став добрим досвідом для їхнього подальшого життя. Сестри-монахині розповіли про головні аспекти у вихованні дітей, про їхні потреби та про те, що найбільше вони потребують від нас – це любові.

 

Після відвідин сиротинця, безумовно можна сказати – цю любов діти отримують від своїх-сестер-вихователів. Нехай Бог благословить вас, сестри, за вашу неоціненну справу!

 

Джерело: www.kapelanstvo.com.ua