//

Сьогодні телеканал EWTN розпочинає мовлення в Хмельницькому

Завдяки доброті Триєдиного Бога та відкритості отця настоятеля Петра Міщука,  в урочистість Пресвятої Трійці, 3 червня 2012 р., о. Павло Вишковський ОМІ, директор Католицького Медіа-Центру та католицького «Телебачення Віковічного Слова» (EWTN), гостював у м. Хмельницькому в парафії Христа Царя Всесвіту.

 

О. Павло міг особисто донести до  місцевих жителів важливу звістку: у місті Хмельницькому з 5 червня розпочинає своє мовлення католицьке телебачення!  Телеканал EWTN отримав у м. Хмельницькому частоту 346 МГц – пакет «DTV Start» (Стартовий ЦТВ пакет, тобто базовий) у мережі «Воля-кабель».

 

Хмельничани з радістю й ентузіазмом сприйняли цю новину. Господь почув їхні молитви, і відтепер у їхніх домівках замість звичайних телепрограм, що не завжди корисні для душі, лунатиме Слово Боже. Це справді велика ласка, особливо для тих, що мають прагнення часто відвідувати Святу Месу, але не можуть щодня ходити до храму. Відтепер віряни мають можливість переглядати щоденні трансляції Служби Божої, слухати корисні катехези, спільно молитися Коронку до Божого Милосердя та Розарій. Завдяки телеканалу EWTN, можна також брати участь в аудієнціях зі Святішим Отцем та отримувати Його благословення. Діти можуть зростати у вірі завдяки цікавим щоденним дитячим програмам. Справжнє задоволення парафіян від цього дару католицького телебачення в їхньому місті виражалось і в тому, що вони з ентузіазмом брали рекламки зі вказівками для налаштування телеканалу, щоб цю інформацію поширювати серед родичів, сусідів і співпрацівників.

 

У своїй проповіді о. Павло говорив про тайну Пресвятої Трійці та заохочував вірян дякувати Богу за те, що маємо сьогодні.  Він щиро подякував усім за молитву й просив надалі заносити до Бога благання в намірах католицького телебачення.

 

С. Рената Нуцковська

Джерело: Католицький Медіа-Центр