//

Сьогодні розпочинається навчання у Школі Духовності та Євангелізації

У контексті підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі-України, 2012 рік УГКЦ в Україні відзначатиме як Рік Святих Таїнств. Відповідно до програми, заплановано заходи на загальноцерковному та єпархіальному рівнях.

 

За благословенням Преосвященного владики Венедикта, Єпископа-помічника Львівської архиєпархії, Комісія з питань євангелізації Львівської Архиєпархії започаткувала Школу Духовності та Євангелізації Львівської Архиєпархії.

 

Інавгурація Школи відбулася 30 грудня – 1 січня 2012 року конференціями які провадив Ректор Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, Директор Інституту постійної формації духовенства, протоієрей Миколай Фредина, на тему: «Таємниця Воплочення» - як початок відкуплення людини».

 

Наступні лекції присвячені тематиці значення Святих Таїнств у житті християнина будуть проводитись при монастирі Отців Редемптористів (ЧНІ), вул. Замарстинівська, 225, В цій школі можуть взяти участь усі бажаючі, незалежно від віку, які прагнуть глибше пізнати Євангелію Ісуса Христа, бажають духовно зростати, хочуть здобути та систематизувати вже набуті богословські знання.

 

Щомісяця будуть відбуватись конференції присвячені певній темі. Активна участь у них дасть можливість поглянути на духовне життя християнина з різних сторін.

 

Під час конференцій кожен з учасників матиме нагоду духовної розмови із священиком. Учасники можуть брати участь у всіх богослужіннях, котрі відбуваються у монастирі.

 

Теми конференцій у 2012 році

27-29 січня - «Життя з Богом - початок духовного життя. Таїнства християнського життя – співдія Бога і людини».

Ієромонах Йона Максім.

24-26 лютого - «Християнин – хто він? Таїнства християнського втаємничення: Хрещення. Миропомазання. Євхаристія».

о. Роман Тереховський.

23-25 березня –«Чи ти дбаєш про здоров’я душі і тіла? Святі таїнства зцілення: Покаяння та Єлеопомазання».

о. Орест Фредина.

27-29 квітня – «Сенс християнського служіння. Таїнства служіння: Подружжя та Священство»

о. Володимир Ждан.

25-27 травня – «Розпізнавання знаків Божого Провидіння в сучасному світі».

о. Любомир Ржиський.

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua

Детальніша інформація