//

"SMS від Папи" протягом Великого посту

Від Попільної середи протягом всього Великого посту австрійці зможуть отримувати щодня "SMS від Папи". Католицька Церква в Австрії пропонує всім бажаючим підписатися на спеціальну SMS-розсилку з цитатами Бенедикта XVI.

 

Протягом 40 днів Великого посту, до Великої Суботи, можна буде безкоштовно отримати таке текстове повідомлення. Кожне з них буде містити слова з промов і проповідей Святішого Отця, як минулорічних, так і з більш раннього періоду. Зареєструватися на розсилку дуже просто, достатньо відправити SMS зі словом "папа" на певний номер телефону.

 

Короткі повідомлення "від Папи" повинні примусити людину зупинитися і задуматися про свою особисту віру, заявив референт з ЗМІ Конференції єпископів Австрії Пауль Вуте. Ці "дещо інші SMS" слід розуміти як запрошення до «задуми» і «зосередження на тому, що важливо". За словами Вуте, цитати Папи з "мовної елегантністю" передають великі "слова віри". Вони не залишають без уваги глобальні теми, які турбують сучасну людину: "віра в Ісуса Христа і Церкву", "християнське життя в умовах свободи і відповідальності», «Бог і людина".

 

Пауль Вуте повідомив, що SMS-акції в 2007 р. і 2011 р. зробили великий резонанс, результатом чого зросла зацікавленість навчанням Святішого Отця.

 

За матеріалами: radiovaticana.org