//

Смерть бен Ладена – не привід для радості

Смерть Осами бен Ладена не може бути приводом для радості, а для глибшого роздумування над відповідальністю кожної людини та мотивом трудитися заради миру, – говорить у своїй заяві прес-секретар Апостольської Столиці, о. Федеріко Ломбарді.

 

Глава ватиканського видання Sala Stampa нагадує, що лідер "Аль-Каїди" ніс відповідальність за поширення ненависті і розбрату, що спричинило смерть великої кількості людей, використовуючи з цією метою також релігію.

 

"Перед лицем смерті християнин ніколи не радіє, а замислюється над серйозною відповідальністю кожного перед Богом і людьми, маючи надію і працюючи, щоб жодна подія не була нагодою для подальшого зростання ненависті, але миру", – зауважує о. Ломбарді.

 

Терорист, якого найбільше розшукували у всьому світі, та його син були вбиті минулої ночі у резиденції неподалік столиці Пакистану під час операції американського спецназу. Бен Ладен став терористом номер один у всьому світі після того, як у 2001 році зініціював напад на два хмарочоси Всесвітнього Торгового Центру в Нью-Йорку.

 


Джерело: wiara.pl