//

Школа духовності та євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ відзначила першу річницю

Чергова зустріч у Школі духовності та євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ, яка відбувалась з 28 по 30 грудня  у монастирі св. Альфонса, отців редемтористів, що у Львові стала ювілейною. Адже саме 30 грудня 2011 року за благословенням Владики Венедикта Алексійчука, Єпископа-помічника Львівської архиєпархії, Школа відчинила свої двері для всіх мешканців Львова та області, з метою  пізнання одвічних Божих правд та глибшого усвідомлення своєї християнської ідентичності. Про це повідомила п. Віра Ценглевич, голова Комісії у справах євангелізації Лвівскої архиєпархії УГКЦ.

 

Протягом року щомісяця відбувались конференції присвячені тематиці Святих Тайн. Активна участь у них дала можливість кожному поглянути на своє християнське  життя через призму Святих Тайн та вчення Церкви. Під час конференцій кожен з учасників мав нагоду духовної розмови із священиком.

 

Як відомо, 2013 рік в УГКЦ проголошений Роком віри.  Саме тому, програма Школи на 2013-й рік  пропонує всім бажаючим поглиблине вивчення Святого Письма, яке є джерелом пізнання віри, разом з ієреєм Євгеном Станішевським , викладачем УКУ та духівником Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ