//

Що Папа Бенедикт XVI побажав Обамі?

Святіший Отець запевнив повторно обраного президента США Барака Обаму, що молитиметься, щоб Бог підтримував його у відповідальності за майбутнє своєї країни і міжнародної спільноти.

Про телеграму Папи, яку передала Обамі Апостольська нунціатура у Вашингтоні, повідомило Радіо Ватикану.

Бенедикт XVI висловив сподівання, що ідеали свободи і справедливості, якими керувалися отці-засновники Сполучених Штатів Америки, як і раніше, світитимуть на дорозі цього народу. Радіостанція Папи також подала коментар свого генерального директора, і в той же час прес-секретаря Святого Престолу о. Федеріко Ломбарді. Він нагадав про роль президента Сполучених Штатів, не тільки на його батьківщині, але і на міжнародній арені. Саме тому побажав Обамі, щоб він знав, як відповісти на надії і сподівання своїх співгромадян, служив законові та справедливості для добробуту і розвитку кожної людини, відповідно до основних людських і духовних цінностей, пропагуючи культуру життя і релігійну свободу.


Речник Ватикану також зауважив, що все це високо цінує американська традиція і культура. До того ж, висловив побажання, щоб американський лідер вмів знаходити найліпші способи, щоб сприяти духовному і матеріальному благополуччю усіх, інтегральному розвитку, миру і справедливості у світі.


За матеріалами : http://info.wiara.pl