//

Щедрість всіх вірних Церкви може допомогти євангелізації

Тайванське відділення Папських місіонерських справ закликало всіх католиків не забувати про конкретну допомогу для підтримки покликань. «Шістдесят років тому підтримку покликань на Тайвані здійснював фонд відділу Папських місіонерських справ Вселенської Церкви. Сьогодні ми маємо можливість допомогти іншим. Тобто, наш обов'язок складати пожертви заради підтримки покликань в бідних регіонах світу: з цією метою «усиновимо» семінаристів в Африці!» – йдеться в заклику тайваньських місіонерів.

 

Як повідомив агентству «Fides» національний директор відділення Папських місіонерських справ о. Феліче Геш, «в Aфриці на формацію одного семінариста, яка триває 5 років, потрібно 2,500 т. доларів. Там є дуже багато молодих людей, які хочуть стати священиками, але часто не вистачає коштів, щоб усіх підготувати».

 

Священик розповів також, що в Церкві Тайваню всі вірні щонеділі моляться за покликання. Однак, як вважає о. Феліче Геш, однієї тільки молитви – недостатньо. Треба конкретно допомагати матеріальними засобами. «Саме так поширюється Євангеліє Ісуса Христа на усі куточки світу», – сказав священик. Тайванський місіонер висловив переконання, що через щедрість всіх вірних Церкви можна допомогти євангелізації.

 

За матеріалами radiovaticana.org