//

Семінар «Соціоінформатика і місія Церкви: євангелізація як очищення інформаційного середовища»

10 лютого 2011 року в корпусі філософсько-богословського факультету УКУ на вул. Хуторівка 35а відбудеться науково-практичний семінар: “Соціоінформатика і місія Церкви: проблема євангелізації як очищення інформаційного середовища”.

 

Семінар прочитає кандидат технічних наук Петро Жук, соціоінформатик, директор Центру з інформаційних проблем територій Національної академії наук України.

 

Початок - 16:30 год.

 

Реєстрація учасників триватиме до 9 лютого. за телефоном 240 – 99 – 56 (внутр. 2030). Організаторами семінару виступають кафедра богослов’я УКУ, Центр з інформаційних проблем територій НАНУ та журнал «Християнин і світ».

 

Мета: дати слухачам загальне розуміння механізмів інформаційних процесів у суспільстві, показати місце Церкви в цих процесах, ознайомити з основними соціоінформаційними засобами ефективного впливу для очищення інформаційного середовища.

 

Цей семінар розпочинає серію відкритих науково-практичних семінарів.

 

До участі запрошуються християнські журналісти, працівники єпархіальних прес-центрів, священики, богослови, лідери мирянських рухів, катехити, люди, які будують свою журналістську, видавничу і управлінську діяльність на християнських духовно-моральних засадах.

 

Джерело: ucu.edu.ua