//

Сайт «Відповідальність за створіння» став лауреатом Конкурсу християнських сайтів

Сайт Бюро Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ із питань екології «Відповідальність за створіння» зайняв третє місце в Конкурсі християнських сайтів, у номінації «Християнські ЗМІ». Метою цього конкурсу є стимулювання розвитку християнських сайтів, а також визначення кращих із них.

 

У конкурсі взяло участь біля двохсот сайтів у одинадцяти номінаціях. Голосування проводилося в два етапи: народне, через соціальні мережі, а також оцінка журі.

 

Бюро УГКЦ з питань екології висловлює щиру вдячність усім прихильникам нашого сайту, які проголосували в його підтримку.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

Довідка:

Відповідальність за створіння – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би сприяв формуванню свідомості відповідальності за створений Богом світ, а також пропонував інформацію про шляхи її здійснення у повсякденному житті кожної людини.

На сторінках сайту можна ознайомитись із екологічним вченням Християнських Церков; дізнатися про актуальні ініціативи природоохоронного спрямування в житті Церкви; знайти матеріали для екологічної катехизи, молитви за збереження Божого створіння – природи та спеціальні богослужіння; а також отримати інформацію про те, яким може і має бути наш щоденний особистий практичний внесок для охорони та збереження довкілля.