//

Сьогодні треба мати відвагу, щоб бути християнином

Нейл Еддісон, експерт з питань боротьби з дискримінацією, заявив, що представники британського уряду стали сучасними "мисливцями за чарівницями". Сьогоднішніми кандидатами для спалювання є ті, хто практикують "мову ненависті" та порушують доктрини політкоректності.


– Одержимість пошуку мови ненависті створила нове покоління державних мисливців за єрессю. – говорить  Еддісон. Експерт сказав це після справи Адріана Сміта, який висловився на своїй приватній сторінці в Facebook проти можливості освячувати одностатеві шлюби в Церкві. Його друзі повідомили про це його роботодавцеві, який понизив його на посаді і скоротив зарплату на 40 відсотків. – Коли я був дитиною, люди в Англії казали: "Я можу говорити те, що мені подобається, це – вільна країна. "Це вже не та Великобританія – каже Еддісон, додавши, що випадок Сміта є наступною в низці екстремальних прикладів порушення правил свободи слова.

 

15 листопада суд у справах працевлаштування в Лондоні буде розглядати справу Маргарет Форрестер, яка працювала в Central North West London Mental Health Trust і була звільнена за висловлення своєї думки про проабортивний синдром. Жінка розповіла своїм колегам лікарям, що жінки мають отримувати адекватну інформацію про небезпечні наслідки абортів на психічне здоров'я. Вона також показала колегам брошуру про проабортивний синдром і взаємини жінок, які зазнали цього. Еддісон представляє Forrester як представник Thomas More Legal Centre, який бореться з дискримінацією християн.

Невідомо, як закінчиться справа цієї жінки, однак, сприйняття Сміта спричинило спротив лівих публіцистів, які зауважують, що питання політкоректності зайшло занадто далеко. "Daily Mail" звинуватило працедавця Сміта, Trafford Housing Trust, у деспотичній поведінці. Натомість Христина Oдон з "Daily Telegraph" визнала, що сьогодні у Великобританії визнання християнства є "справжньою відвагою". І це знаменні слова.

 

За матеріалами: fronda.pl