//

«Дозволь себе віднайти» - реколекції для дівчат у Сестер Служебниць

З 20-23 грудня 2011 року в реколекційно-відпочинковому центрі Сестер Служебниць в м. Надвірна Івано-Франківської області, під проводом сестер Мирослави Яхимець та Любомири Надич відбулися реколекції для дівчат на тему «Дозволь себе віднайти».

 

У реколекціях взяли участь 19 дівчат з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської областей.


«Дозволь себе віднайти» такою була тема цих реколекцій. В житті кожної людини нераз трапляється, що через свою недбалість, слабкість людської природи чи через різні спокуси вона втрачає зв'язок з своїм Творцем  і почувається загубленою. Приглянутися цим моментам «загублення» в своєму житті: скільки їх було, як далеко відійшла від Бога і що робити,  щоб віднайтися - було завданням цих реколекцій.


Дівчата, учасники реколекцій, мали нагоду почути та пережити особисто, що Бог є Той, хто починає шукати першим і ніколи не втомлюється віднаходити, бо знає якими небезпечними є самотність і духовна пустота, що появляється внаслідок кожного упадку в гріх. Участь в літургійній молитві, Тайна Покаяння, конференції, різні вправи і пантоміми допомогли дівчатам наново зустрітися з Христом та досвідчити радості бути віднайденою.

 

P.S. До уваги дівчат повідомляємо, що з 3 по 6 листопада відбудеться повторний тур реколекцій "Дозволь себе віднайти". Зацікавлених просимо телефонувати тел.. +380673674813 с.Мирослава, або написати myroslavaja@gmail.com

 

Повідомила с. Мирослава