//

До Євхаристійного Конгресу в Україні підготували книгу і фільм про Євхаристію

В рамках підготовки до всеукраїнського Євхаристійного Конгресу, у Католицькому Медіа-Центрі можна придбати книгу «Євхаристія – безкінечне свято» авторства о. Павла Вишковського ОМІ, а також документальний фільм DVD «Євхаристія – Весільний бенкет».

 


З нагоди Євхаристійного Конгресу, який наближається, варто пригадати і усвідомити всю важливість таїнства Пресвятої Євхаристії в нашому житті. Адже сам Господь перебуває поруч з нами. Ми можемо будувати чудові храми, ходити до них, начебто на Святу Месу, а в дійсності, щоб подивитися хто прийшов, на гарні образи, на різноманітні витвори рукотворного мистецтва. Можемо піти на Месу як на концерт, послухати гарний хоральний спів чи органну музику. І при цьому вважатимемо, що єднаємося з Богом… Все це, звичайно, сприяє в якійсь мірі культурному і духовному зростанню людини.

 

При цьому не можна забувати, що головним у храмі є живий і справжній Христос – Божий Син, що перебуває там під виглядом хліба і вина, так як і для людини набагато важливішими є ті, що живуть з нею в будинку, тобто сім`я, аніж сама будівля. Христос – Той, хто віддав себе за нас на страждання і смерть, Той, котрий воскрес і смертю смерть переміг. І тепер Він є з нами по віки вічні в Дусі та в Пресвятих Дарах, і дає нам споживати своє Пресвяте Тіло і пити Спасительну Кров, щоб кожний, хто ними причащається, мав вічне життя у світлі Божої Слави…

 

І саме тому слід докладніше замислитися над значенням таїнства Євхаристії в нашому житті.

 

Ця книжка та фільм мають завдання допомогти вам відчинити двері найбільшої Таємниці, яка бере початок з Тайної Вечері.

 

Ціна книги «Євхаристія – безкінечне свято» (136 стор.): 15 грн + кошт поштової пересилки

Ціна фільму «Євхаристія – Весільний Бенкет»: 15 грн + кошт поштової пересилки


Ваших замовлень чекаємо за адресою:

Католицький Медіа-Центр

Вул. Срібнокільська, 8/394

Київ, 02 095

або за тел. (044) 572 69 86

або e-mail: novynykmc@ukr.net

Джерело: Католицький Медіа-Центр