//

Початок навчального року в Івано-Франківській духовній семінарії

28 серпня в свято Успіння Пречистої Діви Марії в семінарійну спільноту завітав із пастирським благословенням ректор ІФТА преосвященний владика Софрон Мудрий. Владика відслужив Божественну Літургію з нагоди початку нового академічного року у співслужінні протосинкела о. д-ра Олега Каськіва, отців та духівників семінарії. За словами преосвященного владики, перша лекція відбулась сьогодні під час Святої Літургії біля Учителя всіх учителів – Євхаристійного Христа. Владика Софрон закликав усіх семінаристів до правдивого послуху та слухняності у сприйнятті Божественної науки у площині правди та дії.

Після Літургії отець Микола Семенишин від імені ректора прот. Олександра Левицького, який перебуває з робочим візитом в Бразилії, подякував владиці Софронові за пастирський візит та Боже Слово, яке пролунало із його уст. Також, о. Микола запевнив, що всі будуть молитись за його преосвященство у Христі.

 

Ректорат щиросердечно вітає професорсько-викладацький склад та всіх семінаристів із початком нового академічного року та бажає витривалості у доброму та активної співпраці із Божою Благодаттю протягом навчального року.

 

Джерело: Інформаційний центр ІФДС