//

Владика Ігор відвідав парафію Успення Пресвятої Бгородиці у Львові

Архиєпископ Львівський, Високопреосвященніший владика Ігор, з нагоди храмового празника, здійснив пастирський візит на парафію Успіння Пресвятої Богородиці, що у Львові (вул. Максимовича, 2).

 

Під час Архиєрейської Божественної літургіїї, 28 серпня, Архиєрей застановився над величністю свята Успіння Пречистої Діви Марії:

 

«Сьогоднішнім святом вшануваємо святий відхід до вічності нашої Небесної Матері, яка була спокійна в тому, щоб стати учасницею вічної радості у небі. Її життя було постійним ростом у любові до свого Сина, бажанням зустріти Небесного Отця та оглядати невимовну красу Пресвятої Тройці, бути постійним учасником вічного щастя».

 

Настоятель храму о. Мирослав Солтис подякував Високопреосвященнішому Владиці Ігору та всім прибулим священикам за спільну молитву, та запевнив, що прикладе всіх зусиль, щоб завершити розпочату будову храму.

 

Святкування на парафії Успіння Богородиці завершилося концертною програмою вокально-хореографічного ансамблю  «Панночка», що діє при храмі Різдва Пресвятої Богородиці (Львів-Сихів).


Віра Ценглевич
Джерело: Прес-служба Львівської архиєпархії