//

Архиєпископ Мальчук провів перше засідання з членами правління Київсько-Житомирської Дієцезії

30 серпня урочистою Службою Божою, яку очолив Архиєпископ Петро Мальчук у Вищій Духовній Семінарії Пресвятого Серця Ісуса, що в смт. Ворзель (Київська обл.) о 15.00 год. розпочалось засідання уряду Київсько-Житомирської Дієцезії, а саме: Архиєпископа Ординарія спільно з поновленими ним на посадах Генеральних Вікаріїв Єпископа Станіслава Широкорадюка та Єпископа Віталія Скомаровського.


Під час цієї ж Божої Служби склав присягу новопризначений Канцлер Київсько-Житомирської Дієцезії – о. Олександр Гурський, настоятель київської парафії Св. Олександра.

Після Св. Меси владики заслухали звіт про духовний і матеріальний стан Дієцезії, який представив Єпископ Станіслав Широкорадюк, а також звіт Єпископа Віталія Скомаровського щодо діяльності Вищої Духовної Семінарії та про стан покликань до священства.

 

Після чого обговорено та прийнято низку рішень відносно призначення кандидатів до Ради Священиків, Колегії Консультантів та інших персональних змін в Дієцезії.

 

Секретарем Архиєпископа Петра Мальчука призначено всеч. отця Ігоря Ольховського, дотеперішнього настоятеля парафії Св. Анни в м. Малині, Житомирської області.


Джерело: Католицький Медіа-Центр