//

Розпочалися приготування до проведення форуму молоді «Майбутнє будую сьогодні»

12 серпня 2011 року, з благословення Преосвященного Владики Тараса Сеньківа, ОМ, в приміщенні Єпархіального управління Стрийської єпархії, відбулося засідання робочої групи по підготовці проведення форуму молоді «Майбутнє будую сьогодні», який проходитиме 18-20 серпня цього року у Моршин-Довге Львівської області.


За дорученням о. Богдана Манишина, протосинкела Стрийської єпархії, учасниками засідання були: синкел, канцлер, голови і референти Комісій та прес-секретар. Представником управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації на зустрічі була п. Леся Довганик, директор Львівського обласного центру праці.

 

Під час засідання було обговорено головні проблеми та виклики з якими зустрічаються молода людина у наш час. Результатом проведеної зустрічі стало опрацювання проекту формату проведення форуму «Майбутнє будую сьогодні». Також було розглянуто пропозиції тематичних напрямків зустрічі молоді,  серед яких головно виділили основні напрямки державної політики щодо розвитку молодіжного руху в Україні, соціально-економічні орієнтири професійного становлення молоді, формування особистості на засадах християнської моралі, налагодження партнерства між усіма зацікавленими сторонами з метою вирішення важливих питань сприяння формування молодіжного середовища.

 

Наступна робоча зустріч по підготовці форуму відбудеться у понеділок, 15 серпня 2011 року, в приміщенні Єпархіального управління Стрийської єпархії за адресою: вул. Т. Шевченка, 80, м. Стрий. Усіх бажаючих взяти участь у приготуваннях просимо звертатись до наступних осіб:
п. Леся Довганик  тел.: 0679057266, e-mail: lomcp@ukr.net або ld13@ukr.net
Тарас Бабій тел.: 0976629652, e-mail: stryjeparchy@gmail.com

 

Джерело: Прес-служба Стрийської єпархії