//

Мадрид причепурюється до візиту Папи

Залишився всього день до початку Всесвітнього Дня Молоді у Мадриді. Мешканці міста вже посилено готуються до того, щоб Папа і паломники зі всього світу почувались у ньому якомога краще. Вулиці міста вже сповнені свого шарму і прикрашені для великого свята молоді.


Прапори, стрічки та банери розміщені не лише на балконах будинків, але і на знакових спорудах Мадриду: від вежі на Рlaza Colón до найвищого хмарочоса міста (Torre Espacio). Саме на цьому будинку ввечері 22 серпня буде розміщений великий хрест зі світла, який можна буде бачити зі всіх сторін міста, і аж з аеропорту Cuatro Vientos!


Кожен охочий може взяти участь у акції «Мадрид – гарне місто». Вулиці міста, якими проїжджатиме папамобіль, були розділені на сегменти. В кожному з них будуть аніматори, які організовуватимуть різні акції: розміщення прапорців на поручнях, плескання у долоні, перекличка по континентах, жива хвиля та інші… Під час подорожі Бенедикта XVI у папамобілі учасники свята випускатимуть в небо повітряні кульки ВДМ, які роздаватимуть на вулицях.


За матеріалами www.madrid11.com