//

Християнка Селіна Бібі – жертва постійних нападів мусульман

Група мусульман жорстоко побила індійську жінку, яка чотири місяці тому навернулася на християнство з ісламу, і погрожують спалити її дім. Також інші християни є і надалі жертвами утисків і погроз.


Ще 29 березня колишня мусульманка Селіна Бібі вирішила прийняти християнство. Коли про це дізналась група мусульманських екстремістів, вони ввірвались на службу і ображали християн. Після того вони не дають жінці спокою і постійно погрожують їй.


Вже 5 травня двоє мусульманок насилу затягнули Селіну до свого дому і роздягнули її до гола. Радикальні мусульмани переконані в тому, що коли мусульмани навертаються на християнство, то їм на тілі роблять якийсь знак. Коли жінки не знайшли ніякого знаку, то жорстоко побили її.


Після того у місцевій мечеті екстремісти вирішили переслідувати Селіну доти, поки вона не повернеться в іслам.


Селіна живе вдома лише зі своїми двома малими синами. Тепер їй не дозволяють купувати продукти в магазині і продавати овочі. Вона навіть не може набирати воду з місцевого джерела. Однак, не зважаючи на переслідування, Селіна почала провадити гурток із вивчення Біблії в себе вдома.


4 серпня група із 50 мусульман ввірвались на молитовну зустріч, що проходила в її домі, і пообіцяли спалити її дім, якщо вона не вернеться в іслам.


За матеріалами compassdirect.org