//

На зустрічі з Папою в Калабрії очікується 250 тисяч осіб

У жовтні Святіший Отець здійснить подорож до Калабрії, в єпархію Ламеція Терме. На Службі Божій 9 жовтня, яку очолить Бенедикт XVI, очікується близько 150 тисяч осіб. Районна адміністрація повідомила, що для проведення Літургії буде відведений індустріальний район Sir, на перехресті між автострадою, залізницею і аеропортом. Це дозволить не лише вмістити якомога більше бажаючих, але і запобігти проблемам руху після закінчення Служби Божої.


Запис на участь в Літургії проходить двома шляхами: через інтернет сторінку www.ilpapaalamezia.it або заповнюючи спеціальну анкету у власній парафії. «Нікому з бажаючих не буде відмовлено в участі, - сказав дон Джанкарло Леоне з організаційного комітету. – Реєстрація буде відкрита аж до останнього дня».


Незабаром почнуться роботи по влаштуванню території. Обласна адміністрація виділила 500 тисяч євро, до яких район додав ще 100 тисяч. Пан Джанпаоло Бевілакуа, член «Народу свободи», італійської політичної партії правоцентристської орієнтації, назвав цей візит Св. Отця історичним для Калабрії. На Бенедикта XVI чекають не лише католики регіону, але і весь південь Італії.


За матеріалами Радио Ватикана