//

Розпочався ІІІ Молодіжний фестиваль "Подих життя"

Побути разом, поспілкуватись, досвідчити та почути Бога у таїнствах та Його Слові, спільно помолитися, розділити прекрасний час своєї молодості, побавитись у спортивні ігри чи просто послухати класний християнський гурт - і це все на ІІІ Молодіжному фестивалі "Подих життя", що 27 липня ц.р. розпочався в м. Тиврів, що на Вінничині.

 

Цього року сюди прибуло понад 250 молодих осіб з різних міст та місцевостей України та Польщі. Головна тема фестивалю: "Немає майбутнього без Бога".

 

На початку відбулось привітання усіх учасників, після чого розпочалась урочиста Свята Меса, яку очолив Настоятель Делегатури Місіонерів Облатів Непорочної Марії в Україні о. Радослав Змітровіч, оскільки саме це Згромадження є організатором цього заходу. Під час проповіді о. Радослав звернувся до молоді, наголошуючи на тому, що "це сам Господь дає для нас цей час і ці події, які ми зараз маємо пережити".

 

Це вже вдруге фестиваль відбувається в Тиврові, адже це місце (храм св. Михаїла Архангела) від віків був пунктом, де збирались на молитву люди з різних кутків України, приходили паломники до санктуарію, в якому царювала чудотворна ікона Матері Божої Тиврівської. У часи комуністичного режиму, у 1947 р. радянська влада відібрала у католиків храм, а в його приміщенні було зроблено пластмасовий завод. Лише у 1996 році споруду святині було повернуто вірним. На даний момент відновилось і розвивається парафіяльне життя. Відбудовується приміщення навколо храму, яке в майбутньому має служити як молодіжний центр, а на черзі є оновлення самого храму.

 

Джерело: Католицький Медіа-Центр