//

Церква Лондону готується до Олімпійських Ігор

Наступного року в Лондоні будуть проходити Олімпійські Ігри. Зараз триває активна підготовка до цієї події. Католицька Церква цього міста також планує численні заходи з цієї нагоди.


Серед численних заходів заплановано: цілодобове виставлення і поклоніння Найсвятішим Тайнам у храмі Св. Франциска Асизького у Стретфорді на сході Лондону; відправа Служб Божих різними мовами у храмі Св. Франциска Асизького та у Вестмінстерській катедрі; можливість духовних бесід зі священиками; християнські вистави та інше.


Католицька Церква є одним з головних організаторів екуменічного заходу під назвою «Більше, ніж золото» (More Than Gold), метою якого є показати свою підтримку і гостинність учасникам змагань і вболівальникам. У Лондоні і по всій країні проходитимуть фестивалі, на зупинках Лондона будуть працювати «вуличні пастирі», чотири християнські театральні групи показуватимуть вистави, пов’язані з Олімпійськими Іграми.


Як зазначає один з організаторів цих подій, однією з найбільших проблем в часі Ігор може стати зріст проституції та торгівлі людьми. Акція «Більше, ніж золото» має на меті також боротися і з цією проблемою.


За матеріалами www.catholicherald.co.uk