//

У Мадриді відбудеться Ярмарок покликань

17 серпня Американська єпископська конференція проведе перший Ярмарок покликань з нагоди Всесвітнього Дня Молоді, який відбудеться в столиці Іспанії з 16 по 21 серпня. Зустріч з тими, хто бажає взяти участь в Ярмарку пройде в парафії Св. Франциска Борджі, що розташована навпроти американського посольства в Мадриді. Організаторами акції виступили Відділ у справах духовенства, монашества і покликань та Відділ у справах мирян, сім'ї і молоді.


«Це прекрасна можливість допомогти нашій молоді відкрити серце Христові і відповісти на Його заклик до священицького чи монашого життя», - пояснив владика Роберт Джеймс Карлсон, Архиєпископ Сент-Луїсу і глава Відділу у справах духовенства.


Нещодавнє опитування показало, що принаймні 20% опитаних священиків побували на Всесвітніх Днях Молоді. «Ми вдячні парафіяльному настоятелеві о. Хосе Антоніо Вітону, спільноті єзуїтів і парафіянам церкви Св. Франциска Борджі, - додав Архиєпископ Карлсон, - за можливість організувати цей захід в їх будинку».


Ярмарок відкриється виставленням Пресвятих Дарів і вечірньою молитвою під головуванням кардинала Шона Патріка О'Маллі, Архиєпископа Бостона, і продовжиться в місцевому концертному залі, в якому єпископи зустрінуться з молоддю для відповідей на питання, що цікавлять їх. На завершення учасників ярмарку чекають нічна молитва і благословення. Окрема каплиця буде відведена для молитви перед Преcвятими Дарами.


За матеріалами Радио Ватикан