//

«Мій брат, Папа» - книжка о.Георга Ратцінгера

12 вересня в книжкових магазинах Німеччини появиться книжка авторства брата Бенедикта XVI – о.Георга Ратцінгера під назвою «Мій брат, Папа». За словами речниці видавництва Хербіг, це спогади 87-річного брата Папи, в яких описуються глибокий зв'язок між трьома дітьми Ратцінгерів.

 


Книга приготована у формі дуже особистої розмови, яку з Георгом Ратцінгером провів Міхаель Хаземан, історик і видавець з Дюссельдорфу. «Теологічні та політичні проблеми відіграють в книжці маргінальну роль» - інформує він.

 


Отець Георг, колишній капельмейстер катедри в Ратізборні, є старшим братом папи і останнім його живим найближчим родичем.  Двоє братів були висвячені в один день 60 років тому. До сьогодні вони спільно проводять канікули і щодня зідзвонюються. В папських апартаментах для о.Георга приготована спеціальна кімната.

 


Видавництво інформує, що о.Ратцінгер дуже щиро і зворушливо відповідає на питання про особисте життя свого брата: про те, якою він був дитиною, чому в ньому розвинулось покликання до служіння Церкві, якими дорогами рішення про священство привело до вибору 2005 року. 

 

За матеріалами: Wiara.pl