//

Міжнародний конкурс образотворчого мистецтва в'язнів у Берліні "Із світла і темряви"

Українська Греко-Католицька Церква у співпраці з Берлінською Галереєю “MAGNIFICAT” і Товариством “Мистецтво та в’язниця” запросила Державну пенітенціарну службу України представити по одній роботі від кожного з 25 територіальних управлінь ДПтС для участі робіт засуджених у ІІ Міжнародному конкурсі образотворчого мистецтва в'язнів у Берліні, Німеччина.

 

 

Тема конкурсу: "Із світла і темряви". Мета конкурсу – допомогти суспільству в усвідомленні віддзеркалення усіх питомих йому рис в історіях життя засуджених, у дійсності й обставинах життя за мурами пенітенціарних установ.

 

 

У конкурсі беруть участь лише графіка та живопис. Критерії оцінки: оригінальність, успішне виконання згідно з темою, творчі якості. Свою роботу автор дарує в галерею “MAGNIFICAT” для соціальних цілей.

 


За сприянням Управління Соціально-виховної та психологічної служби роботи засуджених були передані душпастирському відділу УГКЦ 5 липня 2011 року перед їх відправкою на конкурс.

 

Рік тому нагороду за друге місце у конкурсі в Берліні здобула українка Діана Камлюк. Інша її праця представлена у цьогорічному конкурсі. За задумом організаторів усі учасники отримають сертифікат незалежно від місця у рейтингу.

 

Джерело: prison-pastoral.blogspot.com