//

Єпископи Іспанії обговорювали проблему евтаназії, а також підготовку до ВДМ

Урядовий проект «закону, що регулює права людини на кінцевому етапі життя» (Proyecto de Ley Reguladora de los Derechos de la persona ante el proceso final de la vida) і Всесвітній День Молоді – це теми, які обговорювались на зсіданні постійної Ради єпископату Іспанії, яке закінчилось 22 червня в Мадриді.

 

У ході зустрічі єпископи почали роботу над редакцією нового пастирського плану Конференції Єпископату Іспанії. Він має бути продовженням попереднього «Я Хліб життя (Ів. 6, 35) Жити з Євхаристії» (2006-2010). Новий план буде представлено на осінній пленарній сесії єпископату. План зустрічі передбачав також прийняття поправок до документу «Наказ віри. Орієнтації для скоординованих дій парафії, сім’ї, школи». Цей документ був прийнятий єпископатом на весняній пленарній сесії, а його остаточну редакцію залишили для постійної Ради.

 

Крім того, єпископи розглянули урядовий законопроект про права людей перед лицем смерті, ознайомилися з планом підготовки до Всесвітнього Дня Молоді та зробили необхідні призначення

 

За матеріалами Radio Watykańskie